Livet er eit mysterium

21. januar 2006

Til helga?

Filed under: — Svein Kåre @ 21:55

Akkurat ja.

Vel, faktisk så bestemte eg meg for kva eg skulle gjera den helga. Eg berre gjorde det ikkje. Sjølv om det var meininga å starta skrivinga då, så lova eg det eigentleg ikje, sjølv om det var litt underforstått…

Uansett, eg trur at å skriva dette kan vera ein indikasjon på at eg har starta denne dagbokliknande tingen eg hadde sett føre meg å skriva, i håp om at livet mitt har nok interessante augneblink å skriva om, eller om det skortar på det, at eg har nok interessante tankar, ordinære eller ikkje. Så, kva har hendt i det siste, som fortener å bli nemnd?

Vel – eg har til slutt funne ut at eg skulle oppgradere PC-en min frå å vera utstyrt med ein CD-brennar til å vera utstyrt med ein DVD-brennar. Så, eg kjøpte ein, og venta til neste dag før eg innstallerte han; det er så kronglete å komma til og få PC-en ut frå skapet i skrivebordet. Heldigvis er det sjeldan eg har noko å gjera bak PC-en, for ikkje å snakka om inni han.

Etter den enkle operasjonen det var å fjerna CD-brennaren og innstallere DVD-brennaren, den litt meir kompliserte operasjonen å få PC-en tilbake på plass og kopla til alle leidningane, så brente eg ein film for å testa at alt verka. Det fungerte som ein draum, så opphavet kan sjå fram til å få oppgradert den verkeleg gamle CD-brennaren sin med ein ny, rask ein.

Noko anna? Eg gav til slutt etter for den konstante reklamen på TV. Eller noko. Eg trengte tannkrem igjen, så eg kjøpte ein som påstår skal gjera tennene mine kvitare. I følgje reklamefilmane, vil tennene mine bli så kvite at det vil høyrast ein høg «ding»-lyd kvar gong eg smilar. Det vil bli moro å testa.

Me andre ord, ikkje mykje nytt. Eg har «vindus-shoppa» litt, sett på stilige dingsbomsar, tøffe klede, og vakre jenter. Ikkje noko uvanleg der. Vel – med unntak av ei jente eg såvidt fekk eit lite glimt av: Det såg ut som om ho var kledd i verkeleg gammaldagse klede. Ikkje sånn frå førre århundre, men frå århundredet før det igjen, eller noko. Kostymeball? Goth? Ingen ide. Det såg litt stilig ut, dog.

Vel, det får vera det for denne gongen. Alt som står att for meg no, er å kryssa fingrane og håpa det dukkar opp noko interessant å skriva om snart.

2 Comments »

  1. Jeg vet jeg er litt nysgjerrig, det innrømmer jeg – men… nå er det hele to dager eller noe siden du skrev om tannkremen din og den jenta du møtte.

    Jeg vil følge med i bloggen for å se om du møter noen andre eller kanskje du møter den samme jenta med de gammeldagse klærne.

    Jeg ser fram til å komme tilbake og sjekke…

    Comment av wander — 23. januar 2006 @ 20:49

  2. […] Vel, ikkje særleg mykje slik sett, det er berre det at eg såg nokon eg eigentleg ikkje venta å sjå igjen, eller i det minste kjenna att. Det er den jenta i den gammaldagse kjolen eg nemnde såvidt tidlegare. Både om morgonen og ettermiddagen såg eg ho, frå ein liten distanse. Begge gongane forsvann ho fort frå syne, og eg såg ikkje kvar. […]

    Tilbakeping av Livet er eit mysterium » No er eg nyfiken — 2. februar 2006 @ 22:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


Powered by WordPress