Livet er eit mysterium

14. mars 2006

Konsentrasjon, kom til meg

Filed under: — Svein Kåre @ 19:40

Eg trur eg treng litt konsentrasjon. Ikkje berre for å vera i stand til å oppdatere denne bloggen oftare enn eg greier, men òg i livet generelt. Sånn at eg kan ha augene meir med meg når eg går, og registrere det dei ser.

Ja, eg tenker på den «unnvikande bygningen» eg har nemnd tidlegare. Av ein eller annan grunn har eg blitt noko nyfiken på han, noko som gjer at det som hender gjer meg enno meir frustrert: Kvar gong eg er i området, greier eg å unngå å leggja merke til det, og difor er eg stadig uvitande om kva slag bygning det er. Kanskje eg skulle alliere meg med ein venn om å vekka meg?

Bortsett frå å ikkje leggja merke til ein bygning, og å ikkje treffa interessante menneske for den del, så har dette vore ei kjedeleg veke. Det har vore kaldt, og tida ute har stort sett blitt brukt til å forflytta meg frå punkt A til punkt B eller C og tilbake. Tida inne har blitt brukt til – vel – kjedeleg, gjentakande saker. Alt i alt, ei kjedeleg veke.

Vonleg vil noko skje snart. Eg likar ikkje kjedeleg.

Ingen kommentarar »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


Powered by WordPress