Livet er eit mysterium

20. mars 2006

Benk? Kva for ein benk?

Filed under: — Svein Kåre @ 23:48

Vel – eg hadde ein venn over her på besøk eit par dagar sidan sist gong eg skreiv. Ikkje for å alliere meg med han for å få han til å vekkja meg opp ved den bygningen, men for å ha det hyggeleg saman; sjå litt film og fortæra god mat. Dette var godt nok for meg til å ikkje tenkja på nokon bygning i det heile.

Skjønt – i går var eg ute og spaserte i det fine, solfylte vêret igjen. Og – kanskje eg stadig treng trygla konsentrasjonen om å komma til meg? Eg har såvidt nemnd tidlegare den mystiske dama i gammaldagse kjolar – ei eg har blitt litt nyfiken på. Under spaserturen min såg eg ho igjen, frå ein god avstand. I det minste er eg ganske sikker på det var ho – det var meir kjolen enn andletet eg kjende att. Uansett, eg tenkte eg kanskje kunne greia å møta ho denne gongen, sidan ho satt i ro på ein benk i sola, så eg byrja gå mot ho.

Dette er der konsentrasjonsbiten kjem inn. Då eg la merke til ho var eg på ei lita høgde, og såg over hekkar og buskar. Desse sperra utsynet til ho då eg kom lågare i terrenget, og då eg kom til staden der eg trudde ho var – så var ho der ikkje. Normalt sett ville det vera lett nok å dra den slutninga at ho hadde forlete staden, men i dette tilfellet så var ikkje benken ho hadde sete på der heller. Fann ingen andre benkar i området heller, så…

Eg er vel ein smule distré då, eller noko, sidan eg hugsar korkje stad eller retningen eg skulle gå.

Vel vel, mysterium skal vel ikkje vera alt for enkle å løysa – og den jenta er eit mysterium for meg… 😉

Ingen kommentarar »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


Powered by WordPress